siapa kak maz

tips-sokongan-penyusuan-ibu-hebat

 

Kak Maz merupakan bekas Jurutera dan Pensyarah dan kini bekerja sebagai seorang Konsultan Sistem.

Walaupun begitu, sebagai seorang ibu, Kak Maz sangat suka dan passionate tentang penyusuan bayi secara esklusif.

Alhamdulillah, walaupun bekerja, Kak Maz  berjaya dalam misi penyusuan esklusif sekurang-kurangnya 9 bulan dan sehingga lebih 2 tahun bagi tiga orang anaknya.

Kak Maz adalah Coach Susu Ibu yang sangat bersemangat dalam Exclusive Breastfeeding Coaching Program (EBCP) kelolaannya yang sudah berjaya membantu ramai ibu menyusu menjayakan penyusuan eksklusif sekurang-kurangnya 6 bulan dan selebihnya berjaya membantu ibu-ibu menyusu supaya mampu sustain penyusuan esklusif susu ibu sehingga 2 tahun menerusi program tersebut.

Selain itu, Kak Maz juga adalah salah seorang dari ahli Kumpulan Sokongan Penyusuan Susu Ibu (KSPSI) Hospital Serdang. Hingga kini aktif dalam memberi sokongan dan bantuan kepada ibu-ibu yang ingin sama-sama berusaha dan berjaya dalam penyusuan bayi mereka dalam Projek Susu Ibu.

 

 

…percayalah, walaupun anda adalah seorang wanita yang bekerja (bekerjaya) anda BOLEH menyusukan sepenuhnya bayi anda tanpa susu formula secara ESKLUSIF 2 Tahun!!      -Kak Maz

 

 

Kepada ibu ibu yang berminat untuk menyertai Exclusive Breastfeeding Coaching Program (EBCP) bersama team Kak Maz atau ingin mendapatkan supplement penyusuan terbaik, boleh terus WhatsApp Kak Maz di 011.3957.4049.

 

Penyusuan adalah Projek Susu Setiap Ibu yang bermula dari kehamilan…

jom-menyusu-9

Advertisements