“Syukur dah ada buku planner penyusuan yang macam ni, memudahkan saya”, Puan K

Teringat Kak Maz masa fasa menyusu anak-anak dulu

Struggle buat note note kecik lepas tu lipat lipat masuk dalam cooler bag. Semuanya utk catat jumlah oz dan tick utk disiplin mengepam dalam waktu seperti disarankan iaitu setiap 3 jam sekali pam utk pengosongan miss b kita.

Sekarang kertas tu entah kemana sudah 😅

Untung bfmoms sekarang, dah ada buku macamni. Khas exclusive lagi bahagian breastfeeding. Siap sesi ada ruangan khas. Siap dengan pelbagai tips penyusuan termasuklah jadual mengepam, tips banyakkan susu, tips tingkatkan susu. Nota teori penyusuan pun ada. Ada kata kata motivasi breastfeeding lagi selama 12 bulan sepanjang tahun ni!

😍

Aihh untung! untung! bfmoms sekarang ya

“Syukur dah ada buku planner penyusuan yang macam ni, memudahkan saya”, Puan K

Tips menyusu di bulan puasa pun ada dalam buku planner ini.

Setiap bulan boleh pulak tulis nota penyusuan my little baby. Ada lagi bahagian baby growth and baby memories.

 

section bf
Salah satu bahagian breastfeeding dalam buku planner 2018 towards a better muslimah

 

Wow memang best!

Patutla bfmoms yang dah ramai beli tu dok ucap terima kasih banyak banyak je pasal buku ni. Mujur katanya. Nak tulis pun tak bosan tambah lagi kaler manarik. Nanti di lain tahun boleh la nak trace balik kenangan menyusu tahun ni kan.

😍

Patutlah depa dok syokk ja dengan buku ni.

Alhamdulillah lah kita dengar kan 😍 tumpang sekakila happynya sampai diri sendiri rasa nak preggy n nyusu esklusif 2 tahun lagila (oopss! 😅) bila tgok buku planner organizer yang macam ni best.

Kalau bfmoms lain nak jugak boleh direct wassap Kak Maz ya di http://plannerbest.wasap.my kebetulan ada promosi letops sedang berlangsung!

😍

In Syaa Allah bermanfaat buat ibu menyusu yang nak menjayakan tempoh penyusuan sepanjang tahun 2018 ini.

http://plannerbest.wasap.my

 

CARIAN LAIN BERKAITAN:

  • Buku penyusuan
  • Buku merancang penyusuan
  • Buku jadual mengepam
  • Buku berjaya penyusuan
  • Buku Planner Penyusuan Best Berkesan
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s